Gister heb ik de hele middag doorgebracht in de zon aan het water. Liggend in het gras, beetje filosoferen en diepe gesprekken hebben. Het was ontzettend fijn.
De lente is zo fijn, alles begint te bloeien en groeien en ik begin er helemaal van te stralen. 
Zo ook mijn plantjes in mijn kweekkastje. Er gebeurde heel lang niks en ik was een beetje teleurgesteld maar de klavertjevieren komen nu echt uit en die andere ( ben de naam vergeten, ik zie wel wat er uitkomt ) begint nu ook een beetje. 

Gisteravond ging ik eerst een opname maken bij Leonie. Het ging oké maar was toch niet zo tevreden. Volgende week nog een keer en dan hopen dat ik helemaal tevreden ben. 
Daarna ben ik één keer doorgereden naar de locatie voor de fotoshoot. Het ging om een portret van muzikanten. Vóór mij was de Saxofonist van onze band. Dat was in een half uurtje klaar. Daarna moest ik. Wat een happening hahah, Mijn haar moest helemaal getoupeerd worden, met föhns werd mijn haar omhoog geblazen en ondertussen moest ik heel hard meezingen met een track en werden er foto's gemaakt het duurde denk ik anderhalf uur. Maar ik heb zo gelachen en het was leuk. Ik heb zelf nog niks mogen zien, dus zodra ik de foto(s) binnen krijg zet ik wel eentje op mijn blog voor als jullie benieuwd zijn. 


Geen opmerkingen

Dankjewel voor je lieve reactie.