kopjes thee , een overvol hoofd & een stapel papier.

Zo. Ik wist even te ontsnappen aan alle stress, boeken, kopjes thee en al dat soort fratsen. Ik heb het ongelofelijk druk. Ik heb het zo ontzettend druk met al die school dingen. ( lees: Tot aan mijn oren in al het papierwerk en toetsen ) 


Omdat ik het dus zo druk heb, heb ik ook geen tijd gehad om te bloggen. Ik moest/moet echt keuzes gaan maken, van wat voor gaat en wat niet. In eerste instantie natuurlijk school, want ik moet de boel wel weten te halen. En aangezien ik dit heel heel heel heel erg graag wil, moet ik daar soms andere dingen zoals bijvoorbeeld bloggen voor aan de kant zetten. Maar ik blijf jullie wel vergezellen met leuke onzinnige verhaaltjes enzo hoor! Niet getreurd ;) 

De laatste week heb ik dus veel aan school gedaan. Maar natuurlijk was er ook een heel klein beetje tijd voor leuke dingen. Zo waren vandaag paar hele enthousiaste klasgenootjes van mij op school gekomen met allemaal zelfgemaakte taarten. ( lees; een uit de hand gelopen discussie over wie de beste taartenbakker was ) 
Naast het leren ben ik ook nog even de bossen in geweest. Even een heel klein beetje rust, tussen al dat drukke leren door. 

Liefs Iep 

3 opmerkingen

  1. geef mij ook maar van die klasgenoten, het ziet er heerlijk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh, dus een soort Heel Holland Bakt op school! Dat wil ik ook wel haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.