Momentjes voor mezelf , muziek & kopjes thee

Lieve lezers , 

In het vorige berichtje , had ik jullie verteld over mijn ''momentjes voor mijzelf momentjes''. Ik dacht, dat doe ik wel even. Tijd vrij maken voor mijzelf. Nou, het is me tegengevallen.. Het blijkt nog knap lastig te zijn. Als eerste heb ik het bad helemaal vol laten lopen met heet water en heel veel schuim. Ik ben erin gaan liggen met een fijn tijdschrift en heb gewoon helemaal niks zinnigs uitgevoerd. Het was heerlijk om gewoon even helemaal niks te doen en om nergens aan te denken. 
Het luchtte op. Ik vergelijk mijn hersenpan altijd met een stofzuigerzak.. Die moet je soms gewoon even legen. Vriendinnetjes van mij hebben er eerst heel hard om moeten lachen toen ik het ze vertelde, maar komen nu ook met de woorden.. '' ja, ik moet even mijn stofzuigerzak legen hoor'' Dus zo gek is mijn vergelijking helemaal niet. Nouja, misschien een beetje. Maar dan snap ik tenminste wat ik bedoel.
Ik probeer het dus zo rustig aan mogelijk te doen.. Wat soms wel lastig kan zijn. Maar ik geef de hoop niet op. 
Ik vind het tijd voor een kopje thee en fijne muziek ( ik luister op het moment naar Kodaline - Talk. Ooooh, wat een aanrader is dat ) 

Tot snel
Liefs Iep


1 opmerking

Dankjewel voor je lieve reactie.