Iets met de griep hebben & daar geen zin in hebben

Dagenlang in je bed liggen , tegen je zin in eten (
ja huh, hoe bestaat het ) & dan toch maar die paar druiven naar binnen werken, omdat het moet van je moeder. ( sorry mam ) 
Zo zien de laatste 3 dagen eruit & ik word gek. 


Ik houd niet van stil zitten , geen honger hebben & de hele dag duizelig en misselijk zijn. Dat soort dingen zijn gewoon niet voor mij weggelegd. Toch heeft broertje lief (4 jaar) het voor elkaar gekregen om het virus aan zijn grote zus door te geven. Dankje Ot! 
Uit protest ben ik maar achter mijn laptop gekropen om een berichtje te schrijven voor de diehards die moeten huilen omdat er al dagen geen berichtje van mevrouw Iep online is geweest. HIER BEN IK. Een soort van fris en fruitig hihi. 

Zoals ik al zei ; ik houd niet van stil zitten. Dus dat heb ik ook niet gedaan.. ( ik heb maar paar stapjes gezet en moest toen alweer gaan zitten , omdat ik anders horizontaal op de grond lag ) Maar goed, ik maakte een super schattig slingertje , bekeek heel veel van mijn fotoboeken & bewonderde hoe snel mijn plantjes groeien. ( ik weet niet wat het is , maar mijn mini moestuintjes hebben gefaald.. Of ik heb gefaald.. In ieder geval , er gaat wat mis in het groei proces ) Maar de andere zaadjes worden al echt kleine plantjes. Straks heb ik mijn eigen munt! hoe leuk is dat?!3 opmerkingen

 1. Ugh de griep :)
  Ik las even duiven in plaats van druiven en dacht echt 'wtf? eet ze duiven?' maar okee, soms lees ik een beetje te snel ;)
  Snel weer beter worden hoor, ziek zijn is zo ontzettend saai. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, sneu dat juist je broertje er voor gezorgd heeft dat je ziek bent. Hopelijk voel je je snel weer beter lieve Iep!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die letterslinger is echt heel leuk! Ik was een paar weken geleden ziek, precies in de week van een belangrijk project en nog erger, een presentatie.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.