Zondag

Zondag. De dag waarop niks moet & de dag waarop niks hoeft. De dag waarop ik ein-de-lijk uit kan slapen. De dag waarop ik echt even op kon laden.

Ik at de heerlijkste aardbeien, dronk de fijnste kopjes thee & genoot van de rust. De regen die tegen de ramen tikte en ik die lekker in bed lag. Ik knipte de mooiste plaatjes uit , las de mooiste boeken & fotografeerde hier en daar wat. 
Morgen staat er een excursie op de planning. Ik ga naar een fotobeurs met mijn opleiding. Super tof , maar wel weer een dag vol. & de deadlines blijven er gewoon. Dus dat wordt denk ik weer een stressvol weekje hihi. Maar deze dame slaat zich er keihard doorheen
Amen to that. 

Liefs 

2 opmerkingen

  1. Ik hou van zondagen. Dat zijn inderdaad de dagen waar niets moet en niets hoeft. Mooi verwoord! Zondag is voor mij geen uitslaap-dagje, maar wel een dag waar ik mee eens goed kan uitleven op de jeugdbeweging. En wat een mooie foto heb je gemaakt! Ik vind je schrijfstijl ook echt supertof, dus ik ben al meteen fan van je blog! Liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zondagen zijn ook mijn favoriete dagen. Letter creatief bezig zijn, thee drinken en rustig genieten van de rust en vrije tijd. Heb een fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.