Droom design

Op paar blogs zag ik ze al voorbij komen & ik kreeg 'm maar niet uit mijn hoofd. Dit prachtige design lantaarn/houdertje dingetje. 

Nadat ik klaar was met school, sprong ik op mijn fiets richting de stad! Op naar de Xenos. Eenmaal daar aangekomen , was tot mijn grote verdriet ALLES OP. Er was geen enkele metalen lantaarn/houdertje dingetje meer. Alleen maar de witte variant.. En ik moest en wilde de metalen variant. Na veel wachten , zeuren , smeken , vragen & op de grond liggen huilen ( dit is natuurlijk een grapje ) Lag er achter nog een hele doos vol met deze prachtige design lantaarn/houdertje dingetjes. Ja. Een hele mond vol. Maar ik was heel gelukkig! Yes, joepie ja jeej! Ik kon die lieve aardige mevrouw wel omhelzen , maar gelukkig deed ik dat niet. Huppelend ging ik nog snel even langs de Sissy Boy om een mooie cacti te kopen. 
En misschien nog wel het allerleukste.... Is dat het beneden de €10 was. Dus vét budget proof. Leuk voor mijn ( en ook een beetje voor jullie ) studenten loontje/leventje. Ik zou zeggen, spring op die fiets en race naar de Xenos. Pssssht , de Hema heeft trouwens ook héle leuke metalen/koperen design dingetjes! 
Liefs Iep

7 opmerkingen

 1. Wat creatief gemaakt mara vind dit er vetter uitzien dan dat 'standaard' waarvoor je eigenlijk wilde gaan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh bij de xenos, echt? Tof! Ik ga morgen even langs denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt super leuk! Misschien dat ik binnenkort ook wel zoiets wil kopen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat onwijs gaaf en het ziet er helemaal niet standaard of ' Xenos-achtig' uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh, zo leuk! Ik ben hier echt een hele grote fan van. Zodra ik weer in Nederland ben, ga ik meteen mijn geld aangeven aan dit soort spulletjes. Gelukkig is het dus niet zo duur!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.