Gewoon, zomaar

Ik maakte visite kaartjes , genoot van de zon & ik mag binnenkort iets heel gaafs doen.Laat ik gewoon lekker bij het begin beginnen. Ik kreeg laatst de vraag of ik wel een feest wilde fotograferen. Natuurlijk wilde ik dat, dus na wat contact & heen en weer gebel, stond het vast. Ik heb over een week mijn eerste echte ( betaalde , dat is dan ook wel weer leuk ) klus. 

Dat betekende, een hele hoop paniek, want nu begint het nogal echt te worden & visite kaartjes. Want ja, he goh.. Ik moet natuurlijk wel wat naamsbekendheid krijgen. Dus ik heb heel stoer mijn eigen visite kaartje ontworpen & laten drukken bij een grafisch bureau ( is dat iets? nou ja, jullie snappen wat ik bedoel ) 
En ik kreeg dat gister binnen. En ik ben heel erg blij met het eindresultaat. Er zullen nog vele andere en waarschijnlijk mooiere kaartjes volgen, maar er is een begin. YES , JOEPIE! 

Ik ben nog niet klaar, want er komt nog meer leuks aan. Ik mag namelijk morgen Jimmy Nelson ontmoeten. Wie niet weet wie dat is. Dat is een wereldberoemde fotograaf, die de hele hele wereld al heeft mogen zien. En morgen mag ik die gewoon ontmoeten en vragen stellen jndiauhdcpaqpjdpiehfo. Dat dus een beetje. 

En ohja, de zon schijnt. En dat is sowieso al een heel groot en lang feestje waard. Want de zon maakt gelukkig, heel gelukkig! 

Liefs Iep

5 opmerkingen

 1. Wauw, heel gaaf allemaal! Heel veel succes bij je eerste gig en veel plezier met Jimmy Nelson!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg en de visitekaartjes zien er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeeej, geen idee wie Jimmy is, maar fijn dat je hem kan ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hehe ziet er leuk uit, veel plezier er mee.
  Liefs
  Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zomaar hele mooie visite kaartjes :)

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.