In Contrast

In contrast. Een avond vol tegenstellingen. Een avond waarin de kunst centraal staat & geld bijna geen rol speelt. een avond vol muziek , beeldende kunst & poëzie. 


Ik werd benaderd door Sanne. Zij is student van de HKU. Ze mailde mij met de vraag of ik een stukje wilde schrijven over ''in contrast'' 
Nadat ik de Facebook pagina bekeken had, was ik om! dit is helemaal wat ik leuk vind & natuurlijk wilde ik daar een berichtje over schrijven. Dus, hier komt het dan. 

Zoals ik al zei, is in contrast een avond vol met mooie dingen. Muziek, kunst, poëzie.. Etc etc. Het vindt plaats in de werfkelder van de kargadoor in hartje Utrecht. Er vinden 3 edities plaats, waarvan er al één plaats gevonden heeft. De overige data zijn
11 April & 16 Mei
Zoals ze zelf omschrijven ziet de avond er zo uit 

'' In een intieme setting kunt u zich in een andere wereld wanen en genieten van het thema van de avond. De eerste helft van de avond ziet, hoort en voelt u de ene kant van de tegenstelling en na een pauze is de ambiance omgeslagen naar de andere kant."

Hoe fijn! 
11 April a.s zijn er de volgende artiesten ; 

Chaya komt prachtige liedjes zingen ( zij was o.a te zien in de naar mijn mening ge-wel-dige serie De Beste Singer-Songwriter. )

Film maker Zia Khalid zal aanwezig zijn & zal zijn film op groot wit doek laten zien.  

De rest blijft nog even geheim! Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus je moet snel zijn. En het bijzondere aan de avond is, het '' Pay what you want '' concept. Jij bepaalt welke financiële bijdrage je levert. Dus het is helemaal geschikt én betaalbaar voor studenten zoals ik.

Lijkt het je nu net zoals ik helemaal geweldig om één van de avonden bij te wonen? Dan kun je een plekje reserveren door te mailen naar incontrastutrecht@gmail.com  

Als je een avond hebt bezocht , laat je dan weten wat je ervan vond?

Voor een echte sfeer impressie van zo'n bijzondere avond, moet je de aftermovie even bekijken! 
Liefs Iep

 

Geen opmerkingen

Dankjewel voor je lieve reactie.