Hotspot • De Sjakies

Prachtige boekjes , moderne lampen & heel veel mooie kaartjes , planten & kaarsen. Ik heb het over " De Sjakies " in Haarlem.
Een feel Good store met mega veel hebbedingetjes.


Ik wil daar wonen. Echt heel graag. Via Instagram werd ik getipt door Isa, om een kijkje te nemen in " De Sjakies " ik had geen idee wat ik me daar bij voor moest stellen, maar besloot toch een kijkje te nemen. 

Onderweg daar naartoe raakten we steeds de weg kwijt. 100 rondjes lopen , steeds door dezelfde straten en kibbelend van hot naar her lopen. We kwamen langs een heel mooi winkeltje waar ik écht naar binnen wilde. Alles was zó mooi & ik wilde er niet weg. Maar goed, we moesten de sjakies nog vinden, dus hop weer verder. 
Eenmaal daar aangekomen bleek het dicht te zijn. Dat was een flinke domper. Op de deur hing een briefje dat het zusje van de sjakies wél open was. 

En nu komt het grappige, zonder dat ik het wist, was ik het zusje van de sjakies al tegengekomen & had ik er uitgebreid rondgeneust. We zijn nog een keer terug gelopen en ik heb nog heerlijk een lange tijd gekeken. Het is zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen. 
Zijn jullie wel eens in de "sjakies" geweest??

8 opmerkingen

 1. Ben er nog niet geweest, maar ga binnenkort een dagje shoppen in Haarlem, dus misschien dat ik dan hier wel langs ga!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben er nog nooit geweest maar lijkt me een leuke winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Plantjes = hebben hebben hebben.
  En ik ken de winkel niet, ik ben dan ook van België haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah! Ik heb een jaar lang gezocht om de naam te achterhalen van dat leuke winkeltje in Haarlem. Je kunt je ogen er uit kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er echt heel erg leuk uit! Ga ik zeker langs de volgende keer als ik in Haarlem ben! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh, ziet er echt gezellig uit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk! Het is zo leuk daar! ;) Fijn dat je tip leuk vond! Ik bedoelde eigenlijk ook de sjakie small en niet die grote. Naar welke ben je precies geweest?

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.