Joepie, ik ben heel erg blij met mijn nieuwe kleren en spulletjes. Ik ben afgelopen vrijdag geloof ik de stad in geweest met mijn mama. Eindelijk weer eens shoppen zoals van ouds. 
Ik kwam thuis met heerlijke bodycream-lotion van Rituals. En het ruikt ook zooo lekker hihi. En met Over-knees, een blouse, de stijlbijbel van Elle & een zoals ik het noem '' een - in - wegkruip - trui''. Zo'n oversized wollen trui, ik houd er van! 
Ook ben ik even langs NY-NA geweest. Dat is een prachtig klein winkeltje in Leeuwarden. Met allemaal hele mooie spulletjes & kleding. Daar heb ik een dromenvanger gekocht voor een prikkie, waar ik erg blij mee ben. Altijd als ik de stad even in ga, moet ik echt even langs NY-NA. Ik kijk elke keer mijn ogen weer uit als ik daar binnen ben. En het maakt me ook zo blij, al die mooie spulletjes en kleuren. Het is gewoon een blije winkel. 
Nu ben ik even aan het bijkomen van een hele dag repeteren in de popbunker, onder het genot van het album van Keaton Henson ''birthdays''. Hele fijne muziek. 

You never know what life is like, until you have lived it - Marilyn MonroeGeen opmerkingen

Dankjewel voor je lieve reactie.