Ja. Het gaat goed. Vandaag maakte ik foto's van Mart.
Zij benaderde mij met de vraag of ik foto's van haar wilde schieten. En natuurlijk wilde ik dat. We hadden een mooie
locatie afgesproken en daar schoot ik paar portretfoto's.
Daarna hebben we nog een samen een ijsje gegeten.
Het was onwijs gezellig! erg veel gelachen.
Hieronder een mini-selectie.

Voor de rest is er in mijn beleving, een mini wonder gebeurd.
Ik schrijf weer. Omdat ik zo'n rot jaar heb gehad met mijn opleiding, en ik het plezier in muziek maken he-le-maal kwijt was, schreef ik niks meer. Geen verhaaltjes of liedjes, gewoon helemaal niks. Had het helemaal gehad. Maar yes, het lukt me gewoon weer. Inmiddels is 1 nummer ( helemaal zelf geschreven ) af en neem ik in de zomervakantie op. Daarnaast zijn er ook heel veel liedjes in de maak. Ik schrijf de muziek zelf op mijn gitaar en heb zoveel inspiratie op het gebied van Tekst. Ik heb zoveel inspirerende mensen in mijn omgeving. 
Nu zijn jullie vast benieuwd wat voor soort muziek ik aan het schrijven ben. Luister eens naar Eefje de visser of Maaike Ouboter. Ik vergelijk mezelf √©cht niet met hen, dat is niet de bedoeling, maar het valt in hetzelfde genre. Het is Nederlandstalige, po√ętische, dromerige muziek. Zo kan ik het het best omschrijven. Wanneer ik het op heb genomen, gooi ik het op youtube. Ik houd jullie op de hoogte. 

Toch zie ik ook wel een heel klein iniemienie beetje op tegen de vakantie. Zo veel vrij... Nu zullen de meeste mensen helemaal doodop zijn, en toe aan vakantie zijn. Maar ik heb het hele jaar eigenlijk al een soort vakantie gehad. Gewoon niet veel gedaan.. En dan komen er paar weken aan dat ik weeeer niks kan doen. En het kriebelt zo om van alles te gaan doen. Maar goed ik ga de tijd zoveel mogelijk proberen op te vullen. 

Ik ga samen met Mathijs een weekje in het huis van zijn oom in Zeist. Die gaat op vakantie en dan passen wij een weekje samen op het huis. Ook een beetje vakantie. En voor de rest heel veel leuke dingen doen. Veel fotograferen en veel muziek schrijven.
1 opmerking

  1. Oh wat geweldig! Super leuk dat je je liedjes op gaat nemen!
    Ben heel benieuwd..
    En wat een mooie portretten weer!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.