Nog 3 dagen.. Dan ben ik op Pinkpop. Eindelijk wordt een droom (alweer) werkelijkheid. Het wordt nog vetter dan vorig jaar. 
Weer zoveel helden die ik mag aanschouwen. Ik heb ook al heel
wat gepartyd hier thuis. Rocken op de Arctic Monkey's, weg zwijmelen op Ed Sheeran en John Mayer en los gaan op The Rolling Stones. En wanneer Pinkpop echt begint, mag ik dat daar doen. Met zoveel andere blije, lieve, bijzondere mensen. Ja, ook ik ben verliefd geworden op het festival. De sfeer, de muziek.. Ooh het is zo heerlijk. Je bent gewoon 3 dagen vrolijk en hoeft nergens aan te denken. Tijd speelt geen rol. Gewoon gaan en genieten.

Vandaag heb ik al wat aankoopjes gedaan. Ik heb een toilettas gekocht ( niet geheel onbelangrijk ) ennn.. Douche scrub en een compact portemonneetje. Morgen wordt het boodschappen doen met Nina en dan is het gewoon al bijna zo ver. Ik kan echt niet wachten. Dan ga ik 3 hele leuke dagen hebben met Nina, Tessa & Dylan. 

Wanneer het is geweest, ga ik eerst een week uitbrakken en dan kruip ik achter de computer en maak ik een heeel tof blogspotje. Met alle ervaringen en foto's en herinneringen. 
Jullie kunnen mij ook volgen op Facebook, Instagram.. Daar zal ik regelmatig iets posten wanneer ik op Pinkpop ben. 


1 opmerking

  1. Oooooh ik ben je helemaal vergeten super super veel plezier te wensen in mijn brief! Ik dacht nog: NIET VERGETEN ELINE maar nee hoor. Dus hierbij alsnog: HEEL VEEL PLEZIER. En oooh zo veel goede artiesten wauw.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.