Zo. Dat was fijn. Pinkpop was meer dan geweldig. De meest fantastische artiesten gezien zoals The Rolling Stones, The Arctic Monkey's, John Mayer, Ed Sheeran, The Kooks, Haim en ga zo nog maar even door. Zaterdag ochtend zijn om we half 4 opgestaan en we zaten om 5 uur in de auto richting Landgraaf. Naarmate we dichterbij Landgraaf kwamen begon de tempratuur ongelofelijk te stijgen. Daar eenmaal aangekomen was het niet normaal warm. Gelukkig hadden we een goed plekje in de schaduw kunnen vinden en hebben we daar onze tent opgezet. Toen we op het festival terrein waren aangekomen, was het op het heetst van de dag.. Er waren wel water punten maar daar moest je 13940684 uur in de rij staan wilde je paar bekertjes water hebben. Ik had dus veelste weinig gedronken en ik stond 2 uur voordat John Mayer zou beginnen al in the golden ring. Dat ging dus op een gegeven moment fout. In het midden van zijn set viel ik zowat flauw. Ik ben het publiek uit gestrompeld en ben bij de EHBO beland. Daar lag ik dan op een soort van brancard achtig ding. Huilend omdat ik John Mayer mistte. Gelukkig heb ik hem wel gehoord maar helaas niet meer gezien daarna. The Rolling Stones waren die avond echt episch. Het voelde zo bijzonder.. IK zie The Rolling Stones dacht ik. Nadat het afgelopen was, ben ik meteen de tent ingedoken. Ik was kapot. De volgende dag werd ik wakker door de ontzettend hoge tempraturen. Je zou denken '' jullie hadden geluk met het weer '' nou echt niet. Het was steeds het uiterste van het uiterste of heeeel erg warm of ontzettende regen en onweer. Maar dat mocht de pret niet bederven. Zondag was ook een ontzettend toffe dag met weer super goede artiesten. Heb toen ook maar een hoed gekocht voor een fortuin, tegen de zon. ( het heeft ontzettend geholpen )
 S 'avonds ben ik mee gegaan naar de after party op de camping. Dat was ook echt een feestje met ontzettend veel luchtgitaar solo's van Dylan. Ik heb me zo ontzettend vermaakt. ook ben ik nog in de container geweest. Daar zijn Sessies van artiesten. Ik heb de fucking Kooks gezien. Het was zo ontzettend vet. Echt zo cool.
Maandag was het wederom erg warm en werd er ernstig slecht weer voorspeld. Bezorgde ouders aan de lijn etc etc. Nadat we Stromae en paar andere hele coole artiesten hebben bewonderd, hebben we toch maar besloten om naar huis te gaan. 

En oh wat ben ik blij dat wij dat gedaan hebben. Op de terug weg kwamen er stortbuien, onweer etc etc. Oh ja, toen ik naar de auto liep vanaf de camping lagen er All Stars op de weg.. Hm toch maar even kijken welke maat. Ja hoor 39, hoppakee meegenomen. Nu ben ik weer een paar All Stars rijker. Best leuk zo'n festival.
Pinkpop, zeker tot                                                volgend jaar. Je was fenomenaal. 
                 Dankjewel.
1 opmerking

Dankjewel voor je lieve reactie.