Dansen door de kamer, uitstapjes naar Utrecht, Amersfoort & Amsterdam, pancake's maken, schaterlachen, en het gewoon heel erg leuk hebben. Wij hebben het hier zo fijn in Zeist! 
De vakantie begon erg vervelend omdat het bleek dat ik een infectie in mijn voet had. Ik kon er niet op lopen en had erg veel pijn. Me daarom maar op krukken van A naar B verplaatst


Gelukkig kreeg ik antibiotica en heelt de wond nu stukken sneller. En ik kan er weer op lopen. Joepie!
Gister hebben we samen de voorpremière gezien van 'The fault in our stars' Dat was echt de mooiste film die wij ooit gezien hebben! En natuuurlijk hield ik het niet droog... Mathijs voelde zich een beetje ongemakkelijk met al die sniffende en huilende dames om hem heen! achteraf kan ik er heel hard om lachen. 
Gister heb we ook heerlijk gegeten bij een pizzaria! 

Omdat het gistermiddag ontzettend hard regende moesten we onderdak vinden. Toevallig kwamen we langs een héél schattig klein bakkerijtje. Daar hebben we ontzettend gezellig met Tobias (de eigenaar ) gekletst, dronken we ondertussen thee en aten de lekkerste brownie die ik in mijn hele leven heb gehad!
Ook heb ik de magische cd '' De Koek '' van Eefje gekocht bij Velvet Music. Ook zo'n toffe platenzaak..
Ooooh ik kan nog wel uren door typen over hoe mooi ik heb en heb gehad. We zijn hier nog paar dagen en gaan nog heel wat leuke dingen doen! 

Liefs
Iep 


Geen opmerkingen

Dankjewel voor je lieve reactie.