De laatste tijd wordt koken en bakken een stuk interessanter. 
Omdat ik graag uit huis wil ( sorry mam ) kook ik de laatste tijd steeds vaker voor mezelf. Je vindt me steeds vaker in de keuken.
Vorige week vierde ik mijn verjaardag en had ik alle taarten zelf gemaakt. Ik heb er zoveel plezier in. En het allerleukste is dat iedereen het dan óók nog lekker vindt! 
Daarom deel ik graag met jullie een fijn kookboek met allemaal verschillende recepten. 
Ik ben een echte zoetekauw. Ben dol op taartjes en cupcakes en alles wat daar op lijkt. Dat zegt de weegschaal ook, dus misschien dat ik iets meer opzoek moet gaan naar de gezondere variant, maar dat zegt niet dat ik deze lekkernijen niet met jullie mag delen. Het recept zelf is niet heel goed zichtbaar ( excuses ) als je een recept toch graag wilt proberen, kun je mij altijd een berichtje sturen naar mevrouw-iep@hotmail.com en stuur ik het recept persoonlijk naar je toe. 
Geniet van jullie zondag schatten

Liefs 1 opmerking

  1. Ooh, ik weet niet of ik het nog aandurf ooit een cheesecake te maken na de eerste poging. Nooit een cheesecake in een vorm maken die niet open kan want dan krijg je een prutje cake en al het harde werk voor niets geweest :P

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.