Tussen al het werken en leren door, heb ik toch even tijd kunnen maken om jullie snel te laten weten hoe het er in mijn drukke leventje aan toe gaat. Ik heb vanaf afgelopen Maandag al vakantie, maar zo voelt het eigenlijk niet. Ik werk heel veel en als ik dan eindelijk thuis ben, moeten er eigenlijk al weer heel wat dingen gebeuren. Ik zit dus niet stil! 
Hier onder wat fotootjes van de afgelopen tijd. 

1. Bladeren in mijn nieuwe flow weekly. Kleine schriftjes van de flow met daarin een kleine agenda en allemaal leuke tekeningetjes en gekkigheidjes. Mét mijn nieuwe mok van de Hema. Voor heel weinig geld scoorde ik 'm. Is ie niet leuk?
2. Spelen met mijn vissen oog speeltje. Ik ontdek steeds meer kekke dingen die ik er mee kan doen. Ik vind het zo'n gaaf effect.
3. Zoals jullie misschien al in een eerder artikeltje hebben gelezen, ben ik lid van de 'Vintage Market Place' En deze blouse kon ik niet aan mij voorbij laten gaan. Deze heb ik ook voor een prikkie gescoord. En wat ben ík er blij mee! Dankjewel lieve Manon voor het snelle en veilig opsturen. 

Liefs Iep 
3 opmerkingen

 1. Wat een gave blouse, met mooie herfstkleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zulke blousjes zitten altijd zo heerlijk en zijn zo fijn en casual te combineren. Je hebt zelf ook een leuke blog, en je schrijft fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat fish-eye effect is zo gaaf!

  Liefs,
  www.loisblog.com

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.