Om heel veel redenen ben ik de laatste tijd niet online geweest. Ik had jawel, een toets week en nog meer van dat soort fratsen. Ook lag het internet er hier thuis een paar dagen uit, dus toen kon ik al helemaal niks. Maar hier ben ik dan. Fris en fruitig én uitgerust. Want dit weekend nam ik een paar dagen vakantie. Ik ben samen met mijn lief Mathijs naar Texel geweest. We hebben veel gefietst, heerlijk gegeten en heel veel andere leuke dingen gedaan. Na heel wat tegenslagen was dit echt wel even fijn. Hieronder een sfeerimpressie van de laatste tijd. 
Nu moet ik weer heel snel verder met alle ditjes en datjes die me te wachten staan. Oh een leuk weetje. Deze week staat er een shoot op de planning en het beloofd heel mooi te worden. Dus houd mijn blog in de gaten!

Liefs Iep 

2 opmerkingen

  1. Echt hele fijne foto's Iep. Je Instagram staat ook vol met moois!
    Je had dit dus echt nodig, een paar daagjes er tussenuit. Texel lijkt me een super goeie plek om tot rust te komen, weg uit de grote steden en op naar de duinen, het strand en kleine dorpjes. Ik ken Texel alleen van verplichte schoolreisjes, waar we erg weinig van de omgeving en de natuur zagen, maar vooral een klaslokaal en een hostelkamer. Maar wat ik zag, vond ik heel mooi. Misschien moet ik ook eens een weekendje doorbrengen op Texel, ook met mijn lief. Als het net zo goed wordt als jouw weekend .. ;)
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er zo fijn uit! En heerlijk ook dat jullie zulk goed weer hadden. Waddeneilanden zijn sowieso heerlijk aaaah, ik wil ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.