Proost!

Hoi allemaal,

De vakantie is begonnen en ik ben volop aan het genieten. Warme broodjes uit de oven, uitstapjes naar Amsterdam, uitslapen en zo kan ik nog wel 3 lijstjes maken. Goh wat ben ik blij met deze vakantie. Ik ben de laatste tijd zó moe. Nu nog steeds eigenlijk, maar ik probeer het wel rustiger aan te doen. 

Zoals ik al zei ben ik naar Amsterdam geweest. Samen met mijn lief heb ik een heel fijn dagje gehad. Ik wilde heel graag naar de expositie van Vivian Meier. En die heb ik gezien. Oh jongens, wat was dat mooi. Ik ben verliefd geworden op haar als persoon. Op hoe zij de wereld zag en vastlegde. Het was zo inspirerend.. Echt als je tijd hebt ga dan naar die expositie. Het wordt tentoongesteld in het fotografie museum 'FOAM'. 

En dan is het alweer 24 December. Echt, dit jaar vloog voorbij. Ik ga geen lange praatjes houden over hoe mijn jaar eruit zag maar ik wil wel even de mensen bedanken die mij dit jaar het sprankeltje hoop gaven om door te gaan. 
Ik denk dat ik nu gewoon nog even keihard ga genieten van 2014. Dat ga ik doen met de mensen die ik lief heb. Ik ga lekker eten, wijntjes drinken, me vol eten met oliebollen en dat soort fratsen. Alvast EEN HEEL VET SUPER COOL SUPERSONISCH LEUK GELUKKIG NIEUWJAAR. 

PROOST 
X Iep 

1 opmerking

  1. Een hele fijne 2015 lieve Iep, ik ben zo blij dat ik je heb mogen leren kennen, je bent echt super! 2015 word óns jaar! Ook al zitten we straks niet meer naast elkaar, we gaan sowieso nog heel wat aflachen ( en waarschijnlijk ook huilen ) met elkaar! Ik hou van je Iep, heb een fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar.

    Liefs, Elbrich

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.