30 December 2014

Dus. Het laatste berichtje op mijn blog in 2014. Ik weet niet zo goed wat ik van dit jaar vond. Sommige dingen wil ik het liefst vergeten. En andere momenten neem ik onder mijn arm mee naar het volgende jaar. Het was een jaar met van alles wat. Ik ben maar gestopt met goede voornemens. Klinkklare onzin naar mijn mening. Bij mij werkte het namelijk nooit. Toch heb ik wel plannen voor volgend jaar. Ik wil nog beter in fotografie worden, zoveel mogelijk leuke mensen ontmoeten en ik ga reizen. Waar naar toe dat weet ik nog niet, maar ik wil veel meer zien dan de paar muren van mijn kamer. Toch stiekem een soort van paar voornemens. Maar ' dit is anders '.

Nou luitjes, ik ga mijn koffers inpakken met leuke momenten. Die neem ik morgen mee. Ohja en ik ga zometeen naar de kapper. Gaan we tenminste een beetje fatsoenlijk het nieuwe jaar in.
Alvast een hele fijne jaarwisseling met heul veul champagne, leuke mensen, veel vuurwerk en oliebollen en je grootste liefde natuurlijk. Mijn liefde is morgen van de partij!
Een hele dikke zoen en knuffel van mij. Mevrouw Iep. 

1 opmerking

  1. Ik sluit me aan bij je goede 'voornemens', ik heb er zelf ook niet zoveel mee. Eigenlijk kun je elke dag wel beginnen met het veranderen van iets, daar hoef je niet echt mee te wachten tot een nieuw jaar :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.