George Ezra

Ik hou zo van de sfeer van concerten.. Het geroezemoes van de mensen massa voordat hét concert begint. De kleine kriebeltjes die je voordat het begint, in je onderbuik voelt... 

Volg me op Facebook , Instagram & Bloglovin'
Gister mocht ik het geweldige concert van de enige echte George Ezra bijwonen. Voor wie hem niet kent, ga hem heel gauw eens opzoeken. Hij is namelijk echt de moeite waard. Hij is steengoed en gewoon heel leuk en charmant. hij heeft een stem waarmee je elke avond in slaap wilt vallen. Helaas duurde het concert maar een uur, waar eigenlijk de hele zaal een beetje verbaasd over was.. Normaal duurt een concert, anderhalf tot twee uur. Maar hoe dan ook, het was geweldig! de hele dag was ook gewoon heel erg gezellig.
Samen met Nina stampte ik door Groningen. Winkel in, winkel uit. Kopjes thee met chocolade taartjes en af en toe wat gegiechel. We hebben ongeveer anderhalf uur vertoeft in het 'News Café' Als jullie ooit nog in Groningen komen, GA DAAR HEEN. Het is super gezellig en relaxed, het personeel is ontzettend lief en de taartjes en cakejes die je daar kunt krijgen.... Ooooh, dat was verrukkelijk.

Nu zit ik weer op school. Doodmoe en nog nagenietend van gister. 
Vandaag is weer net zoals andere dagen stamp vol. Interview hier, interview daar. En nog 100.000 andere dingen. Heel erg leuk, maar ook wel een ietsiepietsie vermoeiend. 

Heel veel liefs Iep
XXX 

 


8 opmerkingen

 1. Oh zo gaaf dat je heen bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Ik hou ook van concerten :) Jammer dat het maar een uurtje duurde..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf ben ik ook erg van de festivals en concerten. Al 2 jaar achter elkaar PINKPOP bij mogen wonen en ik heb al heul wat concerten op mijn cv staan haha! :)

   Verwijderen
 3. Ik ken niet heel veel liedjes van George Ezra, maar wat ontzettend gaaf dat je daar heen geweest bent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kende ook niet heel veel liedjes, maar wel een paar. Inmiddels luister ik al zijn nummers. Ze zijn allemaal zó mooi! :)

   Verwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.