sneeuw , bos & een hoopje blijheid.

Yes, ik heb alles goed afgerond en mag nu écht gaan beginnen met datgene wat ik het aller aller aller liefste doe. Fotografie. 
De laatste week was echt heel erg hectisch. Erg veel toetsen, deadlines en dat soort fratsen, maar ik heb me er doorheen weten te slaan. 
Vanaf Woensdag begin ik dus echt met alleen de opleiding fotografie. En ik heb er zoveel zin in. Het voelt ook een beetje als een nieuwe start & dat vind ik helemaal niet erg. 

En toen was gister dat magische moment, dat ik mijn gordijnen open deed en sneeuw zag. Nou ja, eigenlijk werd ik wakker omdat Otte heel hard in de tuin stond te joelen van blijdschap en mijn vader sneeuwballen op het raam stond te gooien. Maar goed.. terug naar het magische moment van het zien van sneeuw, de hele wereld was wit en dat was fijn. Gisteravond ben ik naar Mathijs toe gegleden ( het was vreselijk glad. En dan gaan fietsen..... Ik raad het je niet aan ) En vanochtend zijn we lekker het bos in gegaan. We hebben een heel eind gewandeld en onderweg hebben we foto's gemaakt. 
Ik ga me nu gauw omkleden, want we gaan zometeen lekker uiteten. Wat een leventje heb ik ook eigenlijk.. Fijn..Liefs Mevrouw Iep 

4 opmerkingen

  1. Lieve mevrouw Iep, Ik vind je zwart wit foto's zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's! En oh, fietsen met sneeuw is echt een nachtmerrie. Sinds ik een paar keer flink onderuit ben gegaan, weiger ik nog een stap buiten de deur te zetten met sneeuw :P

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.