Het leven lacht me toe. En ik lach mee.

Deze week is de eerste echte week dat ik alleen nog maar fotografie aangeboden krijg. En ik zal je vertellen, dat voelt goed! 
Vanochtend had ik een goed en zeer motiverend gesprek met een leraar bij mij op school en dat heeft me een nog grotere boost gegeven. Ik wil en zal zo goed mogelijk (proberen te) worden. 
Vandaag kregen we dus ook de eerste opdrachten. En dat zijn er aardig wat, maar oh ik heb er zo'n zin in. We zijn vandaag al meteen aan de slag gegaan. We maakten een moodboard en waren volop bezig met fotogeschiedenis en het fotograferen zelf. 
Maar toen kreeg ik vanmiddag ineens een appje van mijn lief. Waarin stond; 'Houd Vrijdag a.s vrij in je agenda' ..... Wat blijkt nou, hij heeft een verrassing voor me & hij wil niet zeggen waar we heen gaan. Wat ik wel weet is dat we naar een concert of iets in die richting gaan. Kijk, als je mij nou echt kent, dan ben ik toch best wel een control freak. Dus ik heb me helemaal suf geraden, maar ik heb het nog steeds niet goed. Oooooh, jongens, is het niet vreselijk lief en romantisch? 
Soms, heel soms, lacht het leven mij toe.. En ik verzeker jullie, dan lach ik heel graag mee. Ik ben zo gelukkig!

We hebben elkaar al een hele tijd niet gesproken lieve lezers.
Wat zijn jullie aan het doen? En wat beleven jullie zoal?
Ik kan niet wachten om alles te horen!

Een hele dikke zoen
Mevrouw Iep 

2 opmerkingen

  1. Hihi, wat een superlief van hem! In ieder geval heel veel plezier vrijdag, wat het ook is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn Iep, hoop dat ik nog lekker naast je mag zitten en alvast veel plezier liefie!

    Liefs, Elbrich

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.