Een bezige bij , is soms ook moe.

Hoi , daar ben ik weer , met een heel nieuw berichtje , bomvol leuke nieuwtjes. Zoals jullie vast wel weten , krijg ik vanaf nu alleen les in fotografie. En dat is leuk. De lessen zijn super interessant en ik leer zo super veel! 
Maar ik moet eerlijk toegeven dat het wel veel is. En dat is even wennen. Ik ben de laatste tijd echt heel erg moe & weet soms even niet meer hoe ik alles voor elkaar ga krijgen. Dan versla ik een beetje in alles wat ik aan het doen ben. Ja, soms neem ik wat teveel hooi op mijn vorkje. Maar ik doe datgene waar ik heel erg blij van wordt en dat maakt het dan weer dragelijk. Vandaag hoef ik niet te werken, dus ik neem vandaag even de tijd om alles op een rijtje te zetten. Het is allemaal zo druk in mijn hoofd. Allemaal mevrouw iepjes zijn met van alles bezig en krijgen allemaal prikkels binnen. Dus vandaag neem ik even de tijd om dat alles te verwerken. Jippie! 

Wat ik trouwens nog even met jullie wil delen als laatst, is dat ik gister liftend naar huis ben gekomen. Mathijs en ik waren bij het concert van Di-rect in Assen en we konden niet meer thuis komen. We hebben heel veel mensen gevraagd of zij ook dezelfde kant opmoesten.. maar dat was 9 van de 10 keer niet het geval. Maar toch konden we een eindje meerijden naar Heerenveen met 2 heren en vanuit daar een trein naar huis nemen. We hadden het er in de auto over dat eigenlijk niemand meer liftende mensen meeneemt... En dat de angst in de maatschappij zo toeneemt dat gewoon niemand meer zoiets heeft van 'rijd maar even mee' .... Als ik daar aan denk vind ik het zo verdrietig... We namen afscheid van de 2 heren met '' een fijn leven verder. '' En we schudden hen de hand. Heerlijk toch, dat er toch nog mensen zijn die het vertrouwen hebben. Dat doet me goed. 

Liefs
X

1 opmerking

  1. Hoop dat je vandaag wat rustiger wordt in je hoofd! :(
    En misschien kom ik ook bij je in de klas, want ik weet het allemaal niet meer... :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.