Een warrige hersenpan , veel foto's & een goed gesprek

Zo. Dit mag je gerust een hele drukke week noemen. Veel foto opdrachten vanuit school & er staat een fotoshoot gepland voor Zondag. Daarnaast heb ik het ook druk met andere/minder belangrijke dingen.  


Je hebt ze vast al gezien. De foto's in dit berichtje. Die maakte ik samen/voor mijn lief. Hij heeft binnenkort een super belangrijk optreden voor school en moet daarvoor alles zelf regelen. Dus ook een fotoshoot voor zijn promo. En wie kan je dan het beste vragen? mij natuurlijk (hihihihi) 
Dit zijn niet de uiteindelijke foto's. Die houd ik nog even geheim maar zullen vast en zeker snel op mijn blogje verschijnen. 

Omdat ik het dus de laatste tijd zo druk heb & niet echt meer weet hoe ik het allemaal moet plannen, is het soms heel handig om met iemand te praten die je er dan weer bovenop kan helpen. Samen met zo iemand zijn we er achter gekomen dat ik meer ''momentjes voor mezelf'' momentjes moet inlassen. Ik moet vanaf nu een week lang elke dag een momentje voor mezelf creĆ«ren. En nu heb ik bedacht om dat momentje wat elke dag plaats moet vinden, ga vast leggen met beeld. Ik hoop zo een mooie mini reportage te kunnen maken. 
Ik ben heel erg benieuwd hoe zich dat gaat ontwikkelen. 

Tot gauw

Liefs Iep  
Geen opmerkingen

Dankjewel voor je lieve reactie.