Het Zweedse paradijs, chocolade taart & groene vingers

Gister ben ik samen met mijn mama & zusje naar Groningen gegaan. We brachten een bezoekje aan het Zweedse paradijs aka Ikea & gingen winkelen in het centrum. Dat betekende veel taart , foto's & ongeneerd selfie's maken. Ikea stond als eerste op de planning.. Racen met je karretje en alles mee willen nemen. Bedden uitproberen & fantaseren hoe je huis er later uit komt te zien. Je kent het wel. 
Mijn oog viel op de prachtige kweekkas. Ik zocht al zólang zoiets. 
& daar stond het.. Klaar om meegenomen te worden. Ik was verkocht. Ik griste nog paar zaadjes mee om te planten & racete weer door. 

Eenmaal in het centrum aangekomen heb ik bij elke winkel mijn portemonnee getrokken.. De centjes vlogen over de toonbank. Oeps. 
We aten de lekkerste chocolade taart ooit in het newscafé. ( Aanrader.. Super gezellig ) We dronken zelf geperste sapjes & gingen winkel in en winkel uit. Ohja, we hebben gelachen joh.. Zo hard heb ik in lange tijd niet gelachen... Heerlijk zo'n dagje..
Zorgeloos met geld smijten , je dik eten & keihard lachen alsof niemand je hoort. 
Het was fijn. Heel fijn. 

6 opmerkingen

 1. Leuk hé, die moestuintjes van de AH!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh je hebt de kweekkas gekocht! Ik was toevallig ook bij de Ikea (Zwolle). M'n vriend vond het alleen onzin dat de plantjes die ik heb in een kweekkas moeten komen te staan. Nu heb ik toch wel spijt dat ik em niet eigenwijs gewoon gekocht heb haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat kweekkastje ziet er echt schattig uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk zo een kweekkast! Gezellige dag gehad heb jij.

  Liefs
  Mariska

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.