Journal

Maandag. Het begin van wederom een drukke week. Vandaag ben ik weer de studio in geweest voor een foto opdracht vanuit school. We zijn nu bezig met Retro fotografie en dan nu met name productfotografie. Super interessant en leuk.


Als jullie het leuk vinden, wil ik binnenkort best wel eens wat online zetten van waar ik op het moment mee bezig ben op school. 

Na zo'n drukke maar leuke dag vonden ik en Elbrich dat we wel een middagje thee drinken bij de Douwe Egberts hadden verdient. Inclusief een frambozen cheesecake & een brownie. We hebben heerlijk even bij gekletst en ons hoofd leeggemaakt. Ik ben er achter gekomen dat ''momentjes voor mijzelf'' niet altijd alleen hoeft te zijn, maar dat je dat ook met z'n twee├źn kan doen. Gewoon beiden even je hoofd legen.. Soms is het ook wel fijn dat iets terug praat.. Van al dat opschrijven word je soms ook wel eens gek.. Nooit krijg je antwoorden.. Maar van Elbrich gelukkig wel! 

Ik vind het tijd voor thee en een goed boek. 
Ik laat snel weer wat van mij horen. 

Liefs Iep
X

3 opmerkingen

 1. Het was gezellig Iep, in ons nieuwe vaste stekkie! En laat je foto's maar een keer zien, vind ik leuk! Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh klinkt goed lekker thee leuten bij DE inclusief cheesecake en brownie.
  Geniet lekker van je boek ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Af en toe moet je jezelf lekker verwennen!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.