Want post is zoveel leuker

Post. Naar mijn zeggen een epische uitvinding door meneer.... Post? 
Ik vind post krijgen & versturen zó leuk , dat ik heb besloten er een berichtje aan te wijden. 

Ik denk dat het ongeveer 1,5 jaar geleden is dat ik begonnen ben met schrijven naar vriendinnetjes. Nou, dat waren toen nog wild vreemden maar inmiddels vriendinnetjes van mij. Ik zag het op een blog & ik vond het wel zo leuk. Post versturen naar een wildvreemde met allemaal leuke kaartjes & dat soort fratsen. Dát wou ik ook!
Via mijn Instagram verstuurde ik paar online berichtjes en zo kwamen er steeds meer penvriendinnetjes bij. Ik heb penvriendinnetjes in Zeeland, België , Den Haag etc etc.. Door het hele land.. Een vriendinnetje heb ik al kunnen ontmoeten. En dat is zó leuk. Je kent elkaar eigenlijk al, maar ook weer helemaal niet. 
Vandaag schreef ik een brief naar Kiki en dat heb ik gefotografeerd. Zoals je op de foto's wel ziet is het altijd een enorme puinzooi als ik een brief aan het knutselen ben. Alles wordt uit de kast getrokken. Washi tape , scharen , lijm & nog zoveel meer. Sws ben ik al helemaal dol op knippen en plakken.. Dus wanneer ik een brief aan het schrijven en knutselen leef ik me helemaal uit. 
Post maakt blij. Wanneer ik weer een brief ontvang en vind op de mat, dat geeft zo'n blij gevoel. Dan maakt mijn hart een sprongetje. Ik zie het altijd als kleine cadeautjes.. Je doet iets liefs voor een ander die je in het begin helemaal niet kent, maar hoe langer je schrijft, hoe beter je elkaar leert kennen. Dat is toch helemaal geweldig? Ik heb het virus ook al doorgegeven aan Elbrich. Die schrijft inmiddels met meisjes in Duitsland & Engeland. Iedereen zou brieven moeten schrijven.. Dat zou het leven voor sommige mensen zoveel leuker maken. 

Liefs Iep 

3 opmerkingen

 1. Post krijgen is inderdaad heel leuk. Ik heb een jaartje geschreven met een meisje uit Frankrijk, daar kreeg ik de mooiste brieven van. Maar helaas zijn we contact verloren....maar gelukkig heb ik nog mooie brieven als herinnering :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het ook altijd heel leuk, maar ik heb altijd een beetje moeite met optijd antwoorden als ik een brief krijg. Heb jij tips over hoe je daar tijd voor kan vrijmaken? je maakt mooie briefjes trouwens, ik kan me voorstellen dat de ontvangers daar heel blij mee zullen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Ik schrijf soms ook eens een brief naar mijn vriend via de post, ookal woont hij niet ver. Het is altijd leuker dan een alledaag sms'je. Vroeger heb ik ook een pennevriendin gehad maar dat verwaterd. Misschien een goed idee om er ook eens mee te beginnen!

  Liefs
  Mariska

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.