Geluksmomentjes

Ik had een super goed gesprek op school wat betreft mijn voortgang , ik ving een Poekie en knuffelde er de hele middag mee ( ik heb hem weer netjes teruggebracht hoor.. ) & zo waren er nog heel veel meer geluksmomentjes. Afgelopen Dinsdagavond had ik een gesprek op school. Zo'n gesprek houdt in dat je dan heel zenuwachtig met je docent in een lokaal gaat zitten en dan een heel ongemakkelijk gesprek gaat voeren over je voortgang op de opleiding. Gelukkig pakte het bij mij gigantisch geweldig uit. Ik was van te voren super zenuwachtig , herhaalde elk rampscenario wel 100x in mijn hoofd en stapte met knikkende knieën het lokaal binnen. Pas toen het gesprek afgelopen was en ik het lokaal uitliep kon ik weer een beetje normaal functioneren. 
Alles was zo positief & ze waren zo tevreden , dat het bijna te mooi om waar te zijn was. Ik kreeg te horen dat ik met ' Bloed , zweet, tranen & een dosis frustratie het onmogelijke , mogelijk heb gemaakt. Namelijk een 8 halen op een rekentoets. ( Ik heb dyscalculie. Google dat maar even. Het is in ieder geval heel knap als je een 8 haalt met dyscalculie. hihihi ) 
Dus ik liep zo trots als een pauw het lokaal uit! Het gaf me echt weer die boost om kei goed te worden. 

Ohja even iets anders . Ik ving dus even een hele lieve Poekie. Ik kom er voor uit. Ik ben dol op Poekies en alles wat harig is en op vier pootjes loopt. Maar vooral Poekies. Toen ik naar huis fietste kwam ik een hele lieve tegen die even binnen wilde koekeloeren. Nou dat vond deze mevrouw dus helemáál niet erg. We knuffelde eventjes & toen vond hij of zij het wel weer genoeg en ging weer. Helaas pindakaas. Maar het was leuk!

Liefs 2 opmerkingen

  1. Wat een mooie foto's en een leuk artikel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gefeliciteerd met zo een mooi cijver. het is altijd o fijn en motiverend als hard werken beloond :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.