Ik deel graag mooie momenten

Potverdikkemie. Deze dame heeft zoveel moois mogen zien & mag nog zoveel moois gaan bekijken. Ik sta er zelf van te kijken, hoe gaaf het allemaal is. Zal ik maar bij het begin beginnen?


Gister bezocht ik een Foto beurs. Nikon , canon etc.. Alle namen stonden daar al hun moois , het nieuwste van het nieuwste en het coolste van het coolste te tonen. Er waren zelfs papegaaien.. ( ja waarom weet ik ook niet, maar goed ) Ik had natuuurlijk al wat vooronderzoek gedaan, want ja, zo ben ik. 
( grapje ik ben gewoon een nerd )
Maargoed, Ik zag dat er ook ''sprekers'' aanwezig waren.. Zo viel mijn oog ineens op Kirsty Mitchell.. Dus hatseflats, de naam in de google machine. En toen viel mijn mond kei ver open. DIT MOEST IK ZIEN , HOREN EN AAAAAH. Zo ging het zeg maar een beetje. 

Ik kwam op de site van de Engelse dame en was zó onder de indruk van haar werk. Haar foto's hebben onder andere gestaan in de Vogue & zo kan ik nog wel even doorgaan... Dit was heel vet.. En yes, ik had de mogelijkheid om haar verhaal te horen & haar foto's te mogen bekijken. Ze liet haar '' Wonderland'' Serie zien, waar ze 5 jaar aan gewerkt heeft. Ze vertelde het verhaal en het was ontroerend zo mooi. Het heeft me zo geïnspireerd! Het zijn echt complete kunstwerken die ze maakt. En ze maakt ALLES zelf.. Hoe vreselijk leuk is dat! En knap vooral hihi.. Ze vertelde dat ze over één goed shot, 15 uur doet.

En.... vandaag kreeg ik te horen dat ik Jimmy Nelson mag ontmoeten. Samen met alle andere fotografen op mijn school. Eerst heb ik ook 5x na moeten denken, maar toen ik zijn foto's zag, wist ik meteen dat ik hem hééél graag wil ontmoeten. Het is ook zeker de moeite waard om hem op te zoeken. 

Oeps, ik heb er nu wel een héél lang verhaal van gemaakt. Maar alles is zo tof & ik ben zo enthousiast! 

Liefs Iep 
X

2 opmerkingen

 1. Wat amazing dat je deze inspirerende mensen kan ontmoeten!
  you go girl!
  liefs, Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was zeker gezellig! Op naar de volgende beursjes.

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.