Utrecht , ik wil in je wonen

Samen met mijn lief ging ik afgelopen Zondag naar Utrecht. We gingen opzoek naar de leukste winkeltjes & restaurantjes. Dit zijn mijn aanraders op een rijtje. 
Stan & Co 

Dit was in het restaurant/café/lunchroom 
( ja , wat is het eigenlijk ) '' Stan & Co ''. Oooooh , het was heerlijk! Ik had een overheerlijke '' Croque Monsieur '' met kaas. Het zit daar super gezellig & het eten was heerlijk & niet duur. Een aanrader voor mijn medestudentjes. 
Plato
Plato , elke winkel van plato is weer anders. De een nog mooier dan de ander. In elke stad waar wij komen, moeten we altijd sowieso één platenzaak bezocht hebben. Het was Zondag , dus de meeste muziekwinkels waren niet open. Gelukkig Plato wel.. We hebben er heerlijk rondgesnuffeld. De Binnenstad
Utrecht is één van de mooiste steden van Nederland vind ik. Het is daar zo prachtig. Ik ben er al een paar keer eerder geweest , maar toch word ik elke keer weer verrast door al het moois. De grachten , de leuke tentjes overal. Ik ben er steeds maar een dagje.. En dat vind ik zo jammer.. Dus.. Doe mij maar een enkeltje Utrecht.
Utrecht... Later als ik groot ben.. Kom ik in je wonen. 


Liefs Iep 

8 opmerkingen

 1. Utreg, me stadsie! Superleuk om je eigen stad door de ogen van een ander te zien. Ziet eruit alsof je een heerlijke dag hebt gehad. Ik heb op mijn blog een aantal hotspots staan van leuke koffietentjes in Utrecht, voor een volgende keer! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Plato vind ik een geweldige winkel, mijn favoriete cdwinkel ooit. Vooral het filiaal in Amsterdam is zo fijn. In Utrecht ben ik al heel lang niet geweest maar als ik er volgend jaar studeer is er genoeg tijd om alle fijne plekjes te ontdekken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is zooo toevallig, want ik publiceerde net een stukje over Stan & CO. en nu zie ik het hier. Utrecht is een heerlijke stad inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Utrecht is zo fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de Binnenstad is echt mooi! Je heb echt mooie foto's gemaakt!
  Jade x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Utrecht is een super leuk en gezellig stadje! Leuke hotspots ook.

  Liefs
  Mariska

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.