Vandaag

& een beetje van gisteren. Zoals ik gister al zei, zou deze week heel druk worden. & vandaag begon het feest al! 
Op de planning stond een Analoge Fotoshoot & nog wat foto opdrachten voor school. 
D R U K T E , S T R E S S & V E E L K O P J E S T H E E. 


- De dag begon dus met een analoge fotoshoot. Dat betekende , veel geduld hebben. GEDULD? wat is dat? Ik heb namelijk het geduld van werkelijk een pinda. Dus dit was wel even goed voor mij. Een leermomentje dus. Ik weet nog niet of mijn vele geduld ook beloond wordt. Ik heb het rolletje naar de fotowinkel gebracht & weet binnen 4 dagen of mijn harde werk , beloond is. S P A N N E N D
Nog meer wachten dus... Maar met chocolade , overgebleven taart van gister & muziek overleef ik dat wachten wel. Ik moet wel even zeggen dat het analoog fotograferen echt te gek was. Ik ben altijd al in de weer met polaroid camera's & dat soort meuk, maar dit was toch wel even andere koek. In het begin vond ik het doodeng. Het duurde ongeveer 6 minuten voordat ik de ''ontspanknop'' in durfde te drukken. Maar toen ik eenmaal de smaak te pakken had, ging het goed! Ik hoop dat wanneer het resultaat ontwikkeld is, ik ook tevreden ben. 

P.s voor de kenners onder ons. Ik fotografeerde met een FM2 Nikon camera. 

3 opmerkingen

  1. analoog is zo leuk he! en de FM2 ziet er goed uit (ik heb hem even gegoogled) Ik hoop dat er iets moois uit komt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh leuk zeg! Ik ben SUPER benieuwd naar hoe het is geworden. Snap wel dat je het een beetje eng vond haha, ik heb altijd hetzelfde.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.