Floral daydream

Op 12 Mei was ik precies een jaar heel erg verliefd op Mathijs. Nu een jaar & een dag. 366 dagen om precies te zijn. En er gebeurde nog veel meer leuks. 

Zo scheen de zon Maandag de hele dag volop. Ik heb de hele middag lekker op mijn rug in het gras gelegen, naast de liefde van mijn leven. Ik at de lekkerste ijsjes & plukte de mooiste bloemen.

Gistermiddag wachtte Mathijs mij op. Het was 12 Mei. De dag waarop wij vorig jaar heel schattig "ja" tegen elkaar zeiden. NEE IK BEN NIET GETROUWD!!!!! 
Maar goed... Hij wachtte mij dus heel lief op.. Daar stond ie dan een beetje nonchalant & stoer maar volgensmij best een beetje zenuwachtig tegen de lantaarnpaal aan te leunen. En daar kwam ik klungelig als ik ben op mijn rammelbakje aangeracet. Maarja, even terug naar dat verhaal dat Thijs daar stond. Hij had dus in zijn handen één rode roos. Hoe schattig. Nou dat was dus heel lief & romantisch. Maar nu klinkt het heel stom. Maar dat was dus absoluut niet zo. Dus lieve lezeressen ( En misschien ook wel lezers , wie weet ) Ik ben op dit moment heel gelukkig.

Liefs Iep

8 opmerkingen

Dankjewel voor je lieve reactie.