Ik deel graag mooie dingen #3

Deel drie alweer van " Ik deel graag mooie dingen ". Ik krijg zoveel leuke reacties op deze nieuwe rubriek! Dus ik ga er lekker mee door.
Hierbij dus weer een nieuwe dosis inspiratietjes & fijne muziekjes. 


Emma Bale - Run
Zin in dromerige muziek? Dan moet je dit nummer zeker luisteren. Melancholische klanken & een dromerig sfeertje. Jullie moeten de clip ook zeker even gaan bekijken. Super mooi!

Walk the moon - Anna Sun
Ooooh, dit is echt een opwarmertje voor het festival seizoen dat er aan zit te komen. Dit is zo'n lekker dans nummer! Als je dit hoort wil je net zoals ik heel lang dansen... Ik kan niet wachten totdat alle festivals beginnen! ( Voor mij staat Rock Werchter op de planning )

Keaton Henson - Sweetheart what have you done to us
Als ik iemand mag kiezen wiens muziek ik het allermooist , fijnst etc vind. Dan is het écht Keaton Henson. Dit is zó fijn.. Ja, ik kan het gewoon niet uitleggen. Keaton Henson is geweldig. Luister maar, misschien snap je me dan!

The Staves - Mexico
The Staves. Een hele fijne band , met hele fijne muziek. Super rustig word ik ervan. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

The paper kites - Bloom
Ik ben heel vaak aan het sneupen op youtube. Op zoek naar mooie muziekmaaksels. En net kwam ik deze toevallig tegen. Ik kwam erachter dat dit nummer ook in The fault in our stars zat. ( kan het me niet herinneren ) Maar dit is ook zó'n lief mooi liedje! Word er helemaal verliefd van.. Vlindertjes beginnen te kriebelen etc.. Fijn. Heel fijn.


Een paar fijne foto's & te fijne muziek verder, hoop ik dat ik jullie wederom geïnspireerd heb.


      Time you enjoyed wasting , wasn't wasted - John Lennon


Liefs Iep

3 opmerkingen

 1. Jaa the paper kites en the staves zijn echt super fijn om naar te luisteren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. My favorite is the paper kites! I downloaded it already and a few others listed in this post! - Wonderful pictures Iep!
  Jade x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben ook altijd opzoek naar muziekmaaksels dus bij deze post kan ik daar echt super voor terecht. Ik heb wat fijne muziekjes ontdekt, dankje!
  liefs Nina

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.