My favorite cup of tea

Ik ben denk één van de grootste thee liefhebbers op deze wereldbol. 
Ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Benieuwd naar welke thee mijn favoriet is?De meeste mensen in mijn omgeving zijn echte Koffie fanaten... Ik vind koffie maar niks. Zelfs niet met heel veel suiker. Ik ben echt dol op thee. 
Ik drink minstens twee grote koppen thee per dag. Blog vriendinnetje Elbrich is net zo dol op thee als ik, dus je kunt ons vaak vinden in een koffie/thee tentje & dan maakt het enorme stuk taart het helemaal af ( DUHHH ). 

Maar nu natuurlijk de grote vraag, wat is mijn favoriete thee... 
Hhmm, als ik echt moet kiezen.... Dan is het toch echt Earl Grey thee. En dan het liefste de " Slow tea " van Pickwick. Maar Clipper thee mag er ook zeker zijn.. De geur van Bergamot is zó onweerstaanbaar.. Dat waar ik ook ben, ik altijd, maar dan ook altijd voor Earl Grey ga. Mijn lief is daar weer heel anders in. Die probeert werkelijk alles. Zelfs appeltaart thee kwam aan bod hihihi.
Liefs Iep


12 opmerkingen

 1. Jammer genoeg lust ik geen thee want het is wel erg gezond.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lust ook geen koffie, alleen thee! Het liefst dan nog met melk, een echte Indische chai.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zowel gek op koffie als op thee. Ik drink het beide de hele dag door, maar ben niet zo van de 'fancy' theesmaakjes. Geef mij maar gewoon rooibos :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik vind thee eigenlijk niet zo lekker. Ik moet er echt een bui voor hebben. Rooibos is mijn lievelings haha. Fruitsmaakjes vind ik echt niet lekker. Clipper thee vind ik er altijd heel leuk uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik drink zowel koffie als thee. Hm ik denk niet dat ik daar een keuze in zou kunnen maken. Een kop thee is gewoon echt een knuffel in een kopje :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahha, ik lust beiden! En als ik thee drink, drink ik altijd groene thee :) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaa clipper thee is zo heerlijk. Ik ben sowieso gek op biologische thee omdat die smaken allemaal zo apart en perfect gematcht zijn! :)

  XX www.laurenlouvaine.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. koffie is ook niet echt mijn ding, ijskoffie vind ik wel lekker in de zomer maar ik sluit me bij de theeclub aan! Ik hou van kruidenthee's daar ben ik helemaal gek op en met voorkeur de losse varianten! En als ik in een super creatieve mood ben mix en match ik ze ook nog super lekker! Geniet van je koppen thee vandaag! X-

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn favoriet is kaneelthee! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hou helaas echt niet van thee, haha. Ben echt een koffie persoon! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik drink ook heel graag thee. Het liefst Russian Earl Grey van Lipton, moet je echt eens proberen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.