Droom interieur

Zachte kleurtjes & stofjes. De mooiste lampen of dat mooie kopje waar je de lekkerste thee uit kan drinken. Ik kwam terecht op Esprit & droomde weg bij de allermooiste interieurs. 
Kijk je mee? 

Ik kwam terecht op deze site & ontdekte de home afdeling. Wat een prachtige spulletjes zeg. Fijne kussens & dekentjes , super mooi behang & bijpassende gordijnen. Ik was al helemaal aan het fantaseren over hoe ik mijn huis later ga inrichten , wat waar komt te staan & welke kleurtjes de muren krijgen. Zelf vond ik 
" Scandinavian Flair " het allermooist. Zoals jullie weten ben ik sowieso al helemaal dol op Scandinavisch interieur , dus dat was & is een match made in heaven. 

Je kunt zelf kiezen tussen bepaalde stijlen interieur. Zo kwam ik ook terecht bij de " Bohemian feel " Prachtige kleurtjes & een hele fijne sfeer. Weer heel erg anders dan de " Scandinavian Flair " , maar toch ook heel erg mooi. En neem ook zeker een kijkje bij de andere verschillende stijlen. Alles is om bij weg te dromen. 


Zijn jullie net zo'n fan van de collectie als ik? 


6 opmerkingen

 1. Oehh super leuke inspiratie, hou ik van! :)

  XX www.laurenlouvaine.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Scandinavische spullen zijn heel erg leuk. Ik ben er ook heel erg fan van. Ze zijn eenvoudig maar toch heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amazing post dear!

  www.bloglovin.com/blogs/printed-sea-3880191

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onwijs leuk!
  Inspiratie voor interieur dingen kan me zo blij maken. Ik woon nog gewoon thuis en heb een kamertje van 16m2 dusja. Ruim zat. Maar ik wil zoveel kopen en inrichten maar daar is het te klein voor haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Scandinavische items vind ik zoo mooi in huis, leuke collega!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.