I want to live in a music festival forever

Dat omschrijft wel een beetje waarom ik de afgelopen dagen, week(en), niet online ben geweest. Ik was heel veel aan het dansen op Rock Werchter. Ik at de lekkerste hapjes , danste mijn schoenen kapot, slapeloze nachten & 3 uur wachten op je douche. Maar oh oh oh, wat was dít géweldig. 

Ik heb van Woensdag t/m afgelopen Maandag doorgebracht in België. Waar ze geen bier kennen maar pintjes.. & zo waren er nog meer van dat soort maffe verschillen. Het waren 6 hele hele warme dagen, maar wat hebben mijn lief Mathijs & ik genoten. Ik heb zoveel te gekke artiesten gezien. Hier een kort overzichtje.


Alles was zó geweldig en indrukwekkend! Het een was nog mooier dan het andere.. Ik vind het dan ook heel lastig kiezen wat ik nou echt het allerbeste, leukste vond.. Als ik dan toch moet kiezen denk ik.... Hhm, Angus and Julia Stone ( Daar stond ik helemaal vooraan ), Florence and the machine , Of monsters And men & Mumford and Sons.. Het was echt magisch!
Naast heel veel genieten & dansen, kon ik het gewoon niet laten om een mini reportage met mijn telefoon te maken. Hieronder zie je enkele resultaten. Ik heb zoveel foto's gemaakt dat ik wel drie pagina's kan vullen, maar dat doe ik jullie maar niet aan!
Kortom ik heb heel heel heel erg genoten! ( pssssht, ik heb een nieuwe lay-out. Mede mogelijk gemaakt door mijn lieve Elbrich.

Hoe gaat het met jullie?Liefs Iep

1 opmerking

  1. Wat een leuk sfeertje geven je foto's! Wat gaaf dat je Florence and the machine hebt gezien!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.