Celebrate every tiny victory


Met een warme kop thee start ik mijn dag. Met keurig roodgelakte nageltjes tik ik op de tafel & ietwat nerveus wiebel ik met mijn benen. De eerste dag na de zomervakantie is zojuist begonnen en ik vind het toch best een beetje spannend.
Snel grijp ik mijn tas van tafel en fiets ik naar de bus. Nog net op tijd stap ik in & neem ik plaats achterin. Eenmaal aangekomen verdwijnen alle zenuwen. Het is gezellig om iedereen weer te zien & om alle wilde vakantieverhalen aan te horen. 
Dagen volgen gevuld met gezelligheid en een hoop geklets. We maakten een tripje naar Schiermonnikoog om daar foto's te maken & vandaag hebben we een American Picknick. ( Dat houdt in dat iedereen zelf wat meeneemt ) Het is heerlijk om het nieuwe jaar zo relaxed te beginnen met iedereen. Ik kan niet wachten totdat ik weer elke dag bezig mag & kan zijn met dat gene waar ik zo van houdt! Fotografie. 
5 opmerkingen

 1. Prachtige foto's maak je!

  StyledbyRomy.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's, ik hou echt van fotografie en is zo ontzettend mooi dat je dingen kan vastleggen. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, wat fijn dat je je nieuwe schooljaar zo ontspannen kon beginnen! Klinkt gezellig allemaal :) Voor mij is dit mijn eerste schooldag, over een uurtje vertrek ik :o Maar ach, komt vast goed. Toffe foto's trouwens ook, ziet er mooi uit! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ten eerste prachtige foto's en wat fijn dat je je schooljaar zo relaxt kon beginnen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.