We maakten een mini roadtrip & dat ging zo

Het was tijd voor een heuze mini Roadtrip. Ik had paar adresjes opgeschreven waar ik graag een bezoekje aan wilde brengen & daar gingen we.. Richting ieniemienie dorpjes die nog onbekend waren & plekjes waar nog nooit iemand geweest leek te zijn. 
Het was fijn. Heel fijn. 
Met een fijne play-list op in de auto vertrokken we naar niemandsland. We bezochten kleine dorpjes met schattige huisjes & lieve mensen. We dronken kopjes thee bij een prachtige pottenbakkerij/restaurant & lunchten op een dakterras met uitzicht op zee. We wandelden hele einden & bezochten een prachtige hotspot genaamd Picknickers ( Binnenkort een heel verslag over deze prachtige foodbar op de blog ). Ik schoot foto's van al het moois om mij heen & we eindigden met een boel nieuwe herinneringen in bed. Het was super fijn om alles om je heen even te vergeten & gewoon in het nu te leven. Even helemaal niks. Het was fijn. Heel fijn. 
Liefs Iep

12 opmerkingen

 1. Wat super leuk! Wij hebben deze zomer ook een roadtrip gedaan door een deel van Frankrijk. Ik post elke dag al een foto van de reis en binnenkort komt er ook nog een blogpost.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee kleine dorpjes die je nog niet kent te bezoeken! Lijkt me ook een heel fijn uitje. :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg! Echt een heel leuk idee :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik wil ook ooit nog is een roadtrip gaan doen door europa, lijkt me zo leuk!

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat super fijn zo een mini trip <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's en superleuk idee om te doen! Ik doe dit soort dingen vaak met de fiets, dan rijden we gewoon ergens heen en kijken we waar we uitkomen.

  StyledbyRomy.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, dat klinkt zo leuk! Zo zie je maar, je hoeft niet per se naar de grote steden te gaan! Toch lijkt het me super om een keer door heel Europa te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie en sfeervolle foto's! Roadtripjes zijn altijd gezellig :) Kijk uit naar je artikel over Picknickers xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat klinkt dat heerlijk Iep!
  En mooie plaatjes heb je gemaakt.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben benieuwd naar het verslagje Iep! Ik ben wel erg benieuwd nu naar de kleine dorpjes waar je geweest bent. Mooie kiekjes heb je genomen, ik volgde je al op Instagram en nu dus ook op je blog. Ik ben verkocht!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.