Het meisje dat nooit iets wint, maar nu iets heeft gewonnen •Vroeger al, met tekenwedstrijden won ik nooit de troostprijs. Laat staan de hoofdprijs. Altijd al heb ik pech met wedstrijden & win-acties. Tot ik afgelopen week een mailtje in mijn inbox aantrof. Het onderwerp luidde " Gefeliciteerd je hebt gewonnen " met als afzender Moniek Leonie Na heel hard nadenken opende ik het mailtje maar gewoon. En dit is wat ik aantrof.


In het mailtje stond dat ik het Søstrene Grene pakket had gewonnen die Moniek Leonie op haar blog had geplaatst. Ik kom al regelmatig bij Søstrene Grene en vind het altijd zo'n leuke winkel , dus ik kon het niet laten niet mee te doen aan de win-actie. Op het plaatje had ik al gezien dat het een tas was vol met leuke goodies & feel good spulletjes. Ik heb het gewoon gewonnen en vandaag ontvangen met de post. Het was een prachtig ingepakte doos met een lief kaartje waarop ze me nog feliciteerde met mijn verjaardag. 
(Ik ben gister 18 jaar geworden ). 
Toen ik het uitpakte kreeg ik een heel warm gevoel & mijn wangetjes begonnen te gloeien. Het zijn zulke leuke spulletjes. O.a een theemok, zeep, thee, notitieboekjes & een map. Ik ben er echt heel blij mee. Zo'n blijmaker kon ik wel eventjes gebruiken. Ik heb het zo druk met school & alles dat ik er gewoon een beetje ziek van ben geworden. Daarom is het extra fijn om zo'n prachtig pakket te mogen ontvangen. 

Lieve Moniek, echt super bedankt dat je mij hebt uitgekozen. Je hebt mijn jeugdtrauma's hier mee goed gemaakt hihi!Liefs Iep 


20 opmerkingen

 1. Ohh wat fijn dat je hebt gewonnen en wat een heerlijke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk pakket! En nog gefeliciteerd (alweer) met je verjaardag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk pakket! Nog een gelukkige verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, je hebt echt leuke dingen gewonnen! En wat een goede timing met je verjaardag, voelt het helemaal als een kadootje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een leuk pakket! Nog gefeliciteerd trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aahh wat leuk dat je hebt gewonnen en wat zitten er leuke spullen bij! Helaas is Sostrene Grene veel te ver weg voor mij (Breda), ik hoop dat er ooit een winkel wat dichterbij komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk pakket, en nog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog gefeliciteerd! En waar een super tof pakketje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, een flinke prijs! Gefeliciteerd ermee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaaah! Zo leuk dat je er zo blij mee bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt ontzettend gaaf! Ik moest trouwens lachen om je titel, want ik win ook nooit wat, haha.

  Liefs,
  Nadeche

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een geweldig pakket heb je gewonnen! Ik moest er wel even bij glimlachen, kijk leuk dat je nu eindelijk iets hebt gewonnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt een mega leuk pakket. En ik won wel eens winacties, maar tegenwoordig niet meer. Lol.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat een leuke prijs Iep! Ik win ook heeel zelden of je mag nooit zeggen. maar de laatste tijd heb ik wel 2 acties gewonnen!
  En gefeliciteerd nog <3
  Jade xo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ah super leuk om dit te winnen! Zoals iedereen meestal zegt : ik win ook nooit wat. Ooit een make-up pakket bij de fancy gewonnen met veel te bruine foundation dus die kon ik gelijk weer doorgeven haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.