Met nog het laatste beetje energie wat ik over heb, post ik dit berichtje. Maandag is mijn introductie week begonnen op mijn nieuwe opleiding, Fotografie. Ik was best een beetje zenuwachtig, want ik ging helemaal alleen. Nu paar dagen verder, ken ik iedereen al redelijk en hebben we het onwijs leuk. Ik in ieder geval wel. Vandaag gingen we met iedereen naar Schier om daar de opdracht te maken, die we op gekregen hadden. 
Dat betekende dus, een hele dag doen wat ik leuk vind op een heerlijk eiland. Ik moet zeggen, het is geen vlieland of Ameland. Het is er een stuk rustiger, en misschien vinden sommige mensen het wel een beetje saai. Maar aan ons de taak om het juist voor jongeren aantrekkelijker te maken. Dat moeten wij Dinsdag presenteren, maar ik denk dat het ons wel aardig gelukt is. 
Ik ben er eigenlijk nog nooit geweest.. Een keer toen ik heeel jong was, maar dat kan ik me dus niet meer herinneren. 
Ik heb het zelf erg leuk gehad met de meiden én het eiland is ook echt wel leuk! 
Een HEUL groot strand. Een atelier waar iedereen mag komen, en daar lekker mag schilderen, tekenen, knutselen etc. Het is in een oude bus midden in de duinen. Wanneer ik de presentatie gegeven heb, kan ik jullie wat foto's laten zien.

Het is best wel wennen hoor.. Het zijn erg lange dagen en ik ben bek af. Na een jaar niks uitgevoerd te hebben is dit wel even anders. Maar ik vind het heerlijk.. 
Ik val bijna om van vermoeidheid dus ik zoek mijn bed op. 
Hier nog een foto van " Achter de Schermen " 
1 opmerking

Dankjewel voor je lieve reactie.