Pruimentaart, pruimenjam, pruimensnoepjes.. Ja, de keuken is de laatste tijd vol met heerlijke geuren. Mijn vader maakt van alles, omdat we veel te veel pruimen hebben. We hebben denk ik wel 10 Jampotten vol met zelf gemaakte pruimenjam, mijn moeder maakte een pruimentaart en vandaag waren de pruimensnoepjes in de maak. De buren en Mathijs hebben ook al een lading pruimen gekregen. Anders komen ze gewoon niét op. Dus wie nog pruimen wil…? 


Nu heb ik eindelijk écht weekend. Na een dag werken, heb ik echt weekend. Deze week was in het begin heel erg spannend, maar heeft gelukkig goed uitgepakt. Ik durf voorzichtig te zeggen dat ik wel op mijn plek ben. Gister heb ik me zó vermaakt met "photoshop" en "lightroom". Heerlijk. Volgende week begint het echte rooster, ik ben heel erg benieuwd wat mij te wachten staat. Wat ik wel weet is dat ik het heel erg druk krijg. 

Ondertussen ben ik wel begonnen met iets nieuws. " het fijne herinnering dingen boek. ( Op de foto mist de O omdat ik de O stempel tijdelijk kwijt was, maar hij is terecht.
Daarin plak ik alle treinkaartjes, bonnetjes, foto's etc van fijne dingen die ik gedaan heb. Leuk om mee bezig te zijn en leuk voor later. Ik zal denk ik elke week een bladzijde bloggen. Zo hebben jullie een beetje een idee van wat het is. 

Doordat ik het heel erg druk heb en krijg, zal ik ben ik bang niet veel tijd hebben om te bloggen. Daarom kun je me volgen op instagram. Zo blijf je een beetje up-to-date. 

3 opmerkingen

  1. Oooooh wat zien die taartjes er lekker uit. Pruimen zijn sowieso om te smikkelen en smullen!
    En wat een goed idee om zo'n boek te maken! Fijn om te maken, fijn om in te bladeren. Wat wil je nog meer.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie.